U bevindt zich hier:

reviews

 
 
 
 
 
 
 
453 berichten.
Fam Means Fam Means uit Zwaag heeft geschreven op 26 augustus 2020 om 18:14
Bert Ooms is professioneel verhuizer. Team heeft hard en netjes gewerkt. Voorafgaand aan de verhuizing is alles netjes geregeld en uitgelegd. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Jan Post Jan Post uit Zwaag heeft geschreven op 26 augustus 2020 om 17:19
Uit het opvragen van offertes, kwam Ooms als beste uit de bus. Inpakken, verhuizen en uitpakken verliep geheel volgens plan en /opgegeven prijs. Verhuizers waren vriendelijk en voorzichtig met onze spullen. Er is niets beschadigd. Wij raden Ooms als verhuizers ten zeerste aan.
Margriet Visser Margriet Visser uit Edam heeft geschreven op 26 augustus 2020 om 17:09
Bert Ooms prima service!
Ria van Diepen en Bodo van Amersfoort Ria van Diepen en Bodo van Amersfoort uit Hoorn heeft geschreven op 8 augustus 2020 om 11:49
Alles is precies gegaan zoals afgesproken en dat is heel goed want het was een ingewikkeld transport vanuit het buitenland. Als we een transportbedrijf nodig hebben komen we zeker weer terug.
Jacqueline Blok Jacqueline Blok uit Purmerend heeft geschreven op 16 juli 2020 om 12:12
We zijn zeer tevreden over Bert Ooms. Vriendelijke verhuizers die alles prima voor ons hebben geregeld! Aanrader!
Rosella Rosella uit Enkhuizen heeft geschreven op 14 juli 2020 om 12:42
Zeer goede service, vriendelijke verhuizers en alles is snel en zonder enige problemen verlopen. Enig verbeterpunt is dat de indicatieve offerte via de website erg afweek van de uiteindelijk prijs, die ook gewoon wel marktconform was. Dus prima prijs-kwaliteit verhouding, Volgende keer zou ik Bert Ooms weer inschakelen!
Boogaard Boogaard uit Zwaag heeft geschreven op 14 juli 2020 om 09:41
Onze dank voor de prima verzorging van onze verhuizing en tijdelijke opslag, uitgevoerd door bekwame en vriendelijke medewerkers. Zeker een aanrader.
Familie Muller Familie Muller uit Zwaag heeft geschreven op 13 juli 2020 om 18:12
Wij hebben nu voor de tweede keer in korte tijd verhuisd en de tweede keer met Bert Ooms en hebben dat zeer goed ervaren. Vriendelijke verhuizers die alles deden wat wij vroegen en zij hadden er een aardig tempo in. Er was een object dat extra aandacht vroeg en dus ook kreeg. Kortom een bedrijf waar je je verhuizing aan kan overlaten.
Fam Vermeulen Fam Vermeulen uit Bovenkarspel heeft geschreven op 13 juli 2020 om 13:29
We hebben erg opgezien tegen de verhuizing. Dankzij de mensen van Ooms is alles probleemloos verlopen. Top geregeld.
Paul Reijven Paul Reijven uit Enkhuizen heeft geschreven op 2 juli 2020 om 16:42
Verhuizing prima geregeld. Mannen pakten goed door en zetten alles op zijn plek. Dozen die toch niet juist waren gelabeld werden zonder problemen (toch) naar zolder gebracht. Alles in een halve dag over weten te brengen. Top.
Peter Bruins Peter Bruins uit Purmerend heeft geschreven op 29 juni 2020 om 23:55
Was onze eerste verhuizing sinds veertig jaar, geen enkele sprake van gewenning dus, zagen er derhalve behoorlijk tegenop. Maar gelukkig viel alles heel erg mee, vrijwel alles werd ons uit handen genomen en de verhuizing in z'n totaliteit verliep soepel en prettig.
Kees Schouten Kees Schouten uit Blokker heeft geschreven op 29 juni 2020 om 19:55
In een half jaar 2 keer verhuisd. Beide keren vlekkeloos verlopen. De mannen werken prima samen en zijn snel zonder brokken te maken. Gewoon een prima ervaring.
Herman Olthuis Herman Olthuis uit Hoogkarspel heeft geschreven op 5 juni 2020 om 13:16
Prima overtocht binnen het dorp. Correcte, gezellige verhuizers. Hadden al twee keer eerder met Ooms verhuisd zonder enig probleem. Een aanrader!
Malu Zachte Malu Zachte uit Hoorn heeft geschreven op 4 juni 2020 om 17:08
Wij zijn in april verhuisd en hebben daarbij voor alweer de vijfde keer gebruik gemaakt van de diensten van Ooms Verhuizingen. Dat zegt genoeg, toch?
Cees Bijl Cees Bijl uit ENKHUIZEN heeft geschreven op 4 juni 2020 om 15:43
Wij zijn eind april verhuisd en alles is prima verlopen tijdens de verhuizing. Alle spullen werden met voorzichtigheid ingepakt en behandeld en keurig naar de plaats van bestemming gebracht. Leuk personeel
Rob Gieles Rob Gieles uit Purmerend heeft geschreven op 4 juni 2020 om 15:13
Voor de 2e keer hebben wij onze inboedel laten verhuizen door Bert Ooms. Onze inboedel is ook bij hun opgeslagen geweest. Wij zijn super tevreden over de snelle communicatie en de betrokken verhuizers die alle zorgen rondom de verhuizing op zich namen. Gezellige hardwerkende mannen. Kortom TOP.
Ruud Verlinden Ruud Verlinden uit Zwaag heeft geschreven op 4 juni 2020 om 12:28
Ooms is een goed verhuisbedrijf. Alles verliep vlotjes met goede krachten. Zonder meer aanbevelingswaardig.
richard bakker richard bakker uit zwaag heeft geschreven op 3 juni 2020 om 14:06
Wij zijn prettig en vakkundig 2x verhuisd ivm opslag spullen. De spullen waren ook keurig opgeslagen. Alles snel geregeld.
oostenbruggen oostenbruggen uit purmerend heeft geschreven op 3 juni 2020 om 10:24
prima gewerkt snel en netjes een aanrader
Ad Molleman Ad Molleman uit DEN BURG heeft geschreven op 3 juni 2020 om 07:33
Ondanks de corona crisis is onze verhuizing van Amsterdam naar Texel soepel en prettig verlopen. Met name de verhuizers die meegingen naar Texel waren uitermate efficiënt. Helaas kregen ze in West Friesland een bekeuring en ik hoop van harte dat Bery Ooms hierbij geholpen heeft want dat verdienen deze prima verhuizers.

contact

Erkende Verhuizer

Bij een Erkende verhuizer bent u verzekerd van gedegen opgeleide medewerkers en een gegarandeerde verhuizing door ervaren medewerkers.