U bevindt zich hier:

reviews

 
 
 
 
 
 
 
453 berichten.
M. Cremers M. Cremers uit Blokker heeft geschreven op 20 augustus 2014 om 14:09
Verhuizing goed, snel en ook nog gezellig verlopen. Alle afspraken zijn, ook in voorbereidende fase, altijd nagekomen. We zijn zeer tevreden! Dank. Marit Cremers
Mw. G. de Graaf Mw. G. de Graaf uit Oostzaan heeft geschreven op 20 juli 2014 om 13:49
Zeer tevreden over de dienstverlening van Ooms. Snel, serieus, netjes en qua prijs niet het vel over de neus. De heren Cees en Richard (verhuizers) waren top. Telefonisch steeds goed bereikbaar en de heer W. Bouwman stipt met de administratieve beslommeringen. Dank - Gre de Graaf.
Bert Schaper Bert Schaper uit Hoorn heeft geschreven op 13 juli 2014 om 13:45
Verhuizing soepel en naar tevredenheid gegaan. Prettige omgang met de verhuizers gehad!
Oudshoorn Oudshoorn uit Purmerend heeft geschreven op 5 juli 2014 om 13:47
keurig en vlot verhuisd. alles netjes ingepakt en overgebracht naar het nieuwe huis. en een redelijke prijs.
Han Cozijn Han Cozijn uit Amsterdam heeft geschreven op 23 juni 2014 om 14:01
hartelijk dank voor de manier waarop de verhuizing van de huisraad van mijn moeder is gegaan. een groot compliment aan de 2 mannen die over bovenmenselijke krachten bleken te beschikken tijdens het tillen van het wandmeubel. voor het laatste stuk tilwerk, van het liftplateau naar binnen, hadden ze nog net genoeg spiekracht overgehouden. proficiat, grote klasse. han cozijn
Esther Swank Esther Swank uit Hoogersmilde heeft geschreven op 23 juni 2014 om 14:00
Geachte heren, Had beloofd nog een mailtje te sturen als mijn e-mail eindelijk zou werken. Dus bij deze......... Ik wilde u laten weten dat onze verhuizing op 3 en 4 januari jongstleden van hoorn naar hoogersmilde voortreffelijk is verlopen. Wat kan Bert Ooms trots zijn op zulke harde werkers. Bedankt mannen! groet, Esther Swank
Wouter Duin Wouter Duin uit Krommenie heeft geschreven op 23 juni 2014 om 13:59
Hierbij nog een berichtje voor het goed verzorgen van de verhuizing afgelopen 6 december. Roy, Kees, Yasmine en Yorik gezellige, hard werkende mannen ! top groetjes, Wouter & Oda
John te Rietmolen John te Rietmolen uit Ermelo heeft geschreven op 23 juni 2014 om 13:58
Gisteren is de verhuizing van mijn ouders gedaan van Amsterdam naar Ermelo. Hiermee willen wij U en Uw medewerkers bedanken voor de goede zorgen die ze hebben gehad voor alle spullen. Alles verliep geruisloos en gedisciplineerd, zonder haasten, maar wel doorwerken. Geen gezeur, maar gewoon doen. Wilt U de complimenten overbrengen aan deze vier mensen. Fam. te Rietmolen
Jan Brak Jan Brak uit Slovenie heeft geschreven op 23 juni 2014 om 13:56
Langs deze weg willen wij U bedanken voor de uitstekende service verleend tijdens onze verhuizing naar Slovenie van 22-10 tot 24-10-2007. Alles liep op rolletjes, dankzij de professionele inzet van Richard, Marco en Roy. Proficiat! Inmiddels zijn wij hier gesettled en genieten dagelijks van fraai herfstweer met elke dag zon. Met vr. groeten, J.A.W.Brak
Ingrid Schmidt Ingrid Schmidt uit Andijk heeft geschreven op 23 juni 2014 om 13:54
Ik wil u graag laten weten zeer tevreden te zijn met de verhuizing. Alles ging zeer precies en zorgvuldig, heel plezierig. Ik begrijp alleen niet hoe die mannen zo een tempo kunnen volhouden, topatleten zijn het. Met vriendelijke groet, Ingrid Schmidt
Saskia Mastenbroek Saskia Mastenbroek uit Hoorn heeft geschreven op 23 juni 2014 om 13:51
Vandaag is de verhuizing Hoorn - Bloemendaal geweest en het is allemaal meer dan prima gegaan. Ik wil jullie graag bedanken voor de geweldige manier waarop jullie werken. Complimenten voor de sterke mannen! Als ik nog eens moet verhuizen! Eventueel tot dan, Met vriendelijke groeten, Saskia Mastenbroek
Arie Leijnse Arie Leijnse uit Alkmaar heeft geschreven op 21 juni 2014 om 13:44
Wij willen u even laten weten dat wij jl. vrijdag op een meer dan uitstekende manier zijn verhuisd. Wij hebben door onze verhuizingen enige ervaring maar zo goed was het nooit. Uw mensen lopen overigens te hard en te vlug. Dat houden ze nooit vol. Maar nogmaals het was prima. Wij wilden u dat even laten weten Met een vriendelijke groet Fam. Leijnse
Yorick Yorick uit Enkhuizen heeft geschreven op 17 juni 2014 om 13:42
Prima ervaring met Bert Ooms

contact

Erkende Verhuizer

Bij een Erkende verhuizer bent u verzekerd van gedegen opgeleide medewerkers en een gegarandeerde verhuizing door ervaren medewerkers.