U bevindt zich hier:

Bedrijfsverhuizingen

Specialist in klein en groot

Bij de verhuizing van een bedrijf, kantoor of magazijn komt veel kijken. Hulp en advies van een erkend verhuisbedrijf is dus zeer prettig ! Bert Ooms Verhuizingen zorgt ervoor dat u zonder zorgen snel bent verhuisd, wij begrijpen dat u vooral tot het laatste moment door wilt kunnen blijven werken. Maar ook dat u op de nieuwe locatie zo snel mogelijk weer verder wilt kunnen werken. Bert Ooms Verhuizingen verhuist uw bedrijf, kantoor of inventaris overal naar toe, eventueel met behulp van meerdere verhuisliften en een veelvoud van verhuisdozen en rolcontainers. Klik hier om vrijblijvend, gratis en snel een offerte aan te vragen.

Nationale en Internationale Verhuizingen

Bert Ooms Verhuizingen is in staat de grootste klussen te klaren, maar besteedt ook aan de kleinste verhuizing alle zorg. U kunt bij ons terecht voor nationale- en internationale verhuizingen. Ook specialistische klussen zijn bij ons in vertrouwde handen. Denk aan kantoor-, project-, en fabrieksverhuizingen. Maar ook de verhuizing van piano’s, vleugels, kluizen, computers en kopieerapparaten vergt natuurlijk speciale zorg en aanpak. Ook inpakken van verhuisdozen en dé en montage van meubelen zijn geen probleem. En wat denkt u van de benodigde kennis bij zeewaardige verpakkingen en verschepingen? Bert Ooms Verhuizingen heeft alle ‘know-how’ en ervaring. Klik hier om vrijblijvend, gratis en snel een offerte aan te vragen.

contact

Erkende Verhuizer

Bij een Erkende verhuizer bent u verzekerd van gedegen opgeleide medewerkers en een gegarandeerde verhuizing door ervaren medewerkers.