U bevindt zich hier:

reviews

 
 
 
 
 
 
 
453 berichten.
J. Schurink J. Schurink uit Zuidoostbeemster heeft geschreven op 27 april 2021 om 22:51
Verhuizing ander half jaar geleden, de opslag en de verhuizing naar ons nieuwe huis zijn allemaal naar wens verlopen, top. Een prestatie van de mannen was het naar de verdieping brengen, buiten om, van een grote kast op bezoek van mijn echtgenote.
Chander Chander uit Hoorn nh heeft geschreven op 27 april 2021 om 20:55
Op 1 maart kwamen ze om 08.00 uur en 14.00 waren zij al klaar. Heel netjes, snel, en dat voor een relatief goedkope prijs. Waren alleen vergeten wasmachine aan te sluiten. Wij danken firma Ooms voor hun goede hulp en service.
Els Jonkman Els Jonkman uit Enkhuizen heeft geschreven op 27 april 2021 om 20:19
Onlangs verhuisd van Grootebroek naar Enkhuizen. Wederom een positieve ervaring geweest, want dit was inmiddels al de 3e keer ( in 40 jaar) dat we verhuisd zijn ( de grote meubels) met hulp van Ooms en dat zegt genoeg! Goede en vriendelijke verhuizers, prima service!
Hans Bevelander Hans Bevelander uit Hoorn heeft geschreven op 27 april 2021 om 15:23
Alles was goed geregeld, de mannen stonden op tijd voor de deur, er werd zorgvuldig met de meubels om gegaan. Alle afspraken keurig nagekomen. Verhuizen was een plezier met de mannen van Ooms. Zou bijna weer gaan verhuizen om weer zo'n gezellige dag te hebben.
Rorije Henk Rorije Henk uit Purmerend heeft geschreven op 27 april 2021 om 14:52
Ben heel erg tevreden hoe het allemaal gegaan is. De verhuizing ging heel vlot en werd heel professioneel gedaan. Hoefden nergens naar om te kijken en alles werd met grote zorg behandeld. Ook de verhuizers waren heel vriendelijk en niks was hun teveel. Kan Bert Ooms Verhuizingen aan iedereen aanbevelen.
Susan Beers Susan Beers uit Hoorn heeft geschreven op 12 maart 2021 om 15:51
Verhuizing was top geregeld. Team stond op tijd op de stoep. Tijdens de verhuizing wordt er zorgvuldig met de spullen omgegaan. Het was zeer fijn om zo te verhuizen. Een aanrader!
Wilfred Bandt Wilfred Bandt uit Purmerend heeft geschreven op 10 maart 2021 om 11:37
De verhuizing is prima en vlot verlopen naar alle tevredenheid tegen een goede prijs. Afspraken allemaal nagekomen. Een aanrader om dit bedrijf in te huren!
Lisa Lisa uit Enkhuizen heeft geschreven op 9 maart 2021 om 20:19
Wij gingen van venhuizen naar enkhuizen en het team stond keurig op tijd op de stoep. Piano, tuinbank, grote kasten, niks wat te gek. Ze werken snel, zorgvuldig en het was ook nog eens een gezellige dag. Ik zou jullie zo weer vragen, echt fantastisch. We voelden ons echt ontzorgd en de communicatie was ook zeer prettig en volledig. Echt een aanrader!
Fred Bouwman Fred Bouwman uit Bergen (NH) heeft geschreven op 16 februari 2021 om 21:54
Wij zijn in januari 2021 verhuisd van Monnickendam naar Bergen. We hebben een verhuisbedrijf ingehuurd uitsluitend voor de grote en zware spullen. Dozen en kleingoed hadden we zelf al overgebracht. De dag van de verhuizing verliep ontspannen. Om half 8 kwam Kees en de andere mannen en om half 1 stond alles op z’n plaats. En ook de kosten waren niet buitensporig hoog. Al met al: we kunnen deze verhuizer zeker aanbevelen!
Gert groot Gert groot uit Hoorn heeft geschreven op 15 februari 2021 om 17:43
Fantastisch zoals deze mensen ons hebben verhuist van Berkhout naar HOORN,rustig en met een goed humeur klasse firma Ooms. Een bedrijf die voor iedereen is aantebevelen. Bedankt namens de familie Groot.
van Klaveren van Klaveren uit Bergen heeft geschreven op 15 februari 2021 om 17:16
Wij zijn al 2x eerder verhuisd met de firma Ooms. En dat is niet voor niets. Enorme goed team verhuizers. Snel, vriendelijk, efficient en ook leuk met elkaar. Er wordt goed gecommuniceerd en alle afspraken klopten. Wij zijn wederom weer uitermate tevreden.
Ton Pouleijn Ton Pouleijn uit Volendam heeft geschreven op 15 februari 2021 om 17:03
Wij hebben geen spijt van onze keuze. Keurig op de afgesproken tijd aanwezig. Bedankt voor de goede zorg.
Walter E Walter E uit Purmerend heeft geschreven op 4 februari 2021 om 10:05
goede en duidelijke afspraken en goed en hardwerkend verhuisteam. Alles verliep gladjes. Fijne verhuisfirma en aanrader
Wieteke Beijer Wieteke Beijer uit Hoorn heeft geschreven op 3 februari 2021 om 19:09
Fantastische ervaring! Vlot, zorgvuldig en duidelijk in de communicatie. Ze nemen echt het werk voor je uit handen. Ik ga het nooit meer anders doen! Bedankt Bert Ooms Verhuizingen.
Anneke van Straaten Anneke van Straaten uit Hoogkarspel heeft geschreven op 3 februari 2021 om 17:43
Wij hebben een zeer goede ervaring met jullie verhuizers: Zeer ervaren, aardig, super en ook nog voorzichtig met onze spullen. We waren er echt heel erg blij mee! Iedereen die het wil horen vertellen we hierover.
Erik Joosse Erik Joosse uit Hoorn heeft geschreven op 3 februari 2021 om 17:12
Beleefd in omgang en hulpvaardig Vlot en voorzichtig in uitvoering Prima ervaring
Hijman De Jonge Takken Hijman De Jonge Takken uit Hoorn heeft geschreven op 3 februari 2021 om 17:09
Ook wij bevelen " Bert Ooms " aan ! Tijd van ja en nee was alles uit huis en stond weer in ons nieuwe huis . Ervaren mensen , die ook nog even de bedden in elkaar zetten , en wat hadden ze allemaal een goed humeur . Klasse !!! Bedankt mannen 👍
Reinder Rodenhuis Reinder Rodenhuis uit Enkhuizen heeft geschreven op 3 februari 2021 om 16:31
De verhuizing is prima geregeld en verlopen. Alles is gelopen zoals vooraf afgesproken.
Fam.blaak Fam.blaak uit Enkhuizen heeft geschreven op 3 februari 2021 om 10:10
Dit verhuisbedrijf is een aanrader alles is zeer goed geregeld en er wordt met je meegedacht. En belangrijk de afspraken worden ook waargemaakt.
Marcella Marcella uit Zwaag heeft geschreven op 3 februari 2021 om 09:18
Als je op zoek bent naar een verhuisbedrijf kan ik je Bert Ooms verhuizingen zeker aanbevelen! Voor mij voor het eerst dat ik een verhuisbedrijf heb ingeschakeld. En uiteindelijk maar goed ook, want helaas kreeg ik een paar dagen voor de verhuis datum Corona. Maar alles is evengoed geregeld en goed gekomen en de verhuizing is evengoed door gegaan, door de flexibiliteit en hulp van Bert Ooms verhuizingen. Nogmaals dank!

contact

Erkende Verhuizer

Bij een Erkende verhuizer bent u verzekerd van gedegen opgeleide medewerkers en een gegarandeerde verhuizing door ervaren medewerkers.