U bevindt zich hier:

Inpaktips en verhuisdozen

1. Inpaktips

De inhoud van lades kunnen het beste van alle kasten leeg worden gehaald, met het uit en in op uw adres tillen alsook met het in of uitladen in de verhuiswagen, moeten we wellicht de items even scheef houden waarbij de inhoud eruit kan vallen, tevens worden de items door de inhoud ook weer zwaarder dan nodig is.

De verhuisdozen graag met onze tape dichtplakken, in het vakje “notitie” kunt u bovenop de doos schrijven waar deze doos op het nieuwe adres heen moet, deze zullen we dan daar plaatsen zodat u minder op uw nieuwe adres met volle dozen hoeft heen en weer te lopen.

Het inpakken van kwetsbare zaken graag met een ruime hoeveelheid verpakkingspapier uitvoeren, het volume van het inpakmateriaal kan de schokken tijdens het tillen en het vervoer dan opvangen.

In principe is de rode draad, alles wat in dozen kan, ook daadwerkelijk in dozen inpakken, alles wat niet in dozen past gewoon op uw huidige adres laten staan of hangen, deze items zoals ook de meubelen pakken wij met verhuisdekens in, in de verhuiswagen.

Na het uitpakken kunt u het tape weer van de dozen aftrekken, alleen een klein bovenlaagje van de doos trekt u mee, hierdoor kunnen we dozen nogmaals gebruiken.

Hieronder staan instructie filmpjes voor het in elkaar zetten van de verhuisdozen, alsook voor het inpakken van kwetsbare zaken, vragen kunt u ook stellen aan de persoon welke de dozen bezorgd of natuurlijk via ons kantoor.

Voor de hangende kleding hebben wij garderobekasten in de wagen, we nemen deze zelf met de verhuiswagen mee, wij hangen voor u de kleding over vanuit uw huis in deze kasten. Op uw nieuwe adres hangen wij de hangkleding over vanuit onze kasten uit de wagen, in uw kasten in uw nieuwe huis. Graag wel losse hangers, truien ed welke snel van de hangers willen afglijden, in de verhuisdozen inpakken.

2. Verhuisdozen

De verhuisdozen en verpakkingsmateriaal bezorgen wij van tevoren bij onze verhuisklanten, doorgaans ca 4 weken voor de verhuisdatum, eerder mag maar later mag ook, u zegt het maar. Het ophalen geschiedt na het bericht van de klant (aub mailen) dat deze de verhuisdozen leeg heeft. Voor onze klanten welke de dozen zelf willen halen en terugbrengen hebben wij een aparte container op ons parkeerterrein staan.

Dagelijks tussen 15 en 17 uur verkopen wij ook verhuisdozen aan derden en/of doe-het-zelf verhuisklanten, gebruikte kosten € 2,50 per stuk en nieuwe € 3,50 per stuk. LET OP ! betaling a.u.b. uitsluitend contant en gepast, wij hebben geen wisselgeld of kasgeld in het pand, helaas hebben we nog geen mogelijkheid tot PIN betalingen.

Zelf afhalen of terugbrengen van verhuisdozen?

Als u zelf verhuisdozen wenst af te halen of later terug wenst te brengen, dan kan dit in deze dozencontainer op ons parkeerterrein op onze locatie in Hoorn, het terrein is buiten kantoortijden afgesloten. Na uw afhaal of terugbreng verzoek zorgen wij ervoor dat u in deze container op ons parkeerterrein terecht kunt. U kunt langskomen op een moment als u dit zelf wenst, ook als wij zelf niet op kantoor of in de meubelopslag aanwezig zijn.

Hoe zet u een verhuisdoos in elkaar?
Hoe pakt u serviesgoed in verhuisdozen?

contact

Erkende Verhuizer

Bij een Erkende verhuizer bent u verzekerd van gedegen opgeleide medewerkers en een gegarandeerde verhuizing door ervaren medewerkers.