U bevindt zich hier:

Particuliere verhuizingen

Specialist in klein en groot

Vakkundig verhuizen is Bert Ooms Verhuizingen op het lijf geschreven, al sinds 1843. Voor een goede zorgvuldige voorbereiding van uw verhuizing en voor een gedegen kostenraming komt een van onze deskundigen graag bij u langs. Hij kan uw te verhuizen inboedel taxeren en bezien welke eisen voor de uitvoering van uw specifieke verhuizing nodig zijn. Verhuisdozen en inpakpapier bezorgen wij op uw verzoek ruim van tevoren of pakken de verhuisdozen van tevoren voor u in. Ook de- en montage van meubelen is geen probleem. Zo komen wij maar vooral ook u, niet voor onaangename verrassingen te staan. Klik hier om vrijblijvend, gratis en snel een offerte aan te vragen.

Nationale en Internationale Verhuizingen

Bert Ooms Verhuizingen is in staat de grootste klussen te klaren, maar besteedt ook aan de kleinste verhuizing alle zorg. U kunt bij ons terecht voor nationale- en internationale verhuizingen. Ook specialistische klussen zijn bij ons in vertrouwde handen. Denk aan kantoor-, project-, en fabrieksverhuizingen. Maar ook de verhuizing van piano’s, vleugels, kluizen, computers en kopieerapparaten vergt natuurlijk speciale zorg en aanpak. Ook inpakken van verhuisdozen en dé en montage van meubelen zijn geen probleem. En wat denkt u van de benodigde kennis bij zeewaardige verpakkingen en verschepingen? Bert Ooms Verhuizingen heeft alle ‘know-how’ en ervaring. Klik hier om vrijblijvend, gratis en snel een offerte aan te vragen.

contact

Erkende Verhuizer

Bij een Erkende verhuizer bent u verzekerd van gedegen opgeleide medewerkers en een gegarandeerde verhuizing door ervaren medewerkers.